V KOLIKOR STE SE ZNAŠLI V LABIRINTU PRAVNIH VPRAŠANJ, VAM
PRISLUHNEM IN POMAGAM NAJTI IZHOD IZ VAŠE PRAVNE SITUACIJE.

MOJA STRAST

Vodi me strast do vsega, kar je povezano z nepremičninami. V lastnem podjetju LAVIS, Nadja Vidic s.p. svetujem, pripravljam pravna mnenja in pravne posle na področju nepremičnin – posli v zvezi z najemi, dedovanji, spremembami lastništva, preverba in urejanje zemljiškoknjižnega stanja.
Pripravljam pravna mnenja, pravne dopise in svetujem glede pravnih situacij v zvezi z oporočnim in zakonitim dedovanjem.

VIZIJA

Biti prijazna, vsem dostopna in priznana pravna pisarna za področji nepremičninskega prava in dedovanj.
Nuditi optimalno stopnjo pravne varnosti in visoko dodano vrednost našim strankam. Vsaka stranka je pomembna in vsak problem je rešljiv. Moj cilj so zadovoljne stranke!

POSLANSTVO

Moje poslanstvo je pravno varovati stranke, jih ozaveščati o pomembnosti prava in o njihovih pravicah in dolžnostih. V ta namen s podporo večgeneracijskih centrov in samostojno organiziram predavanja in udeležencem delim koristne pravne informacije iz različne pravne tematike na stvarnopravnem, obligacijskem in dednopravnem področju.
Na zaprosilo strank v sporu izvajam različne mediacijske postopke, saj močno verjamem, da je vsak spor lahko rešljiv po mirni poti, če je le izkazana volja obeh nasprotnih strank. Zelo pomembno je, da sta na koncu zadovoljni obe strani v sporu! In prav zadovoljstvo obeh strank je moje vodilo ter korak do zmanjšanja sodnih postopkov.
Sodelujem z zunanjimi strokovnimi sodelavci (odvetniki, notarji, geodeti, gospodarsko družbo za nepremičninsko posredovanje Pikado nepremičnine in drugimi strokovnimi službami), ki jih pri svojem delu potrebujem po potrebi ali na zaprosilo strank. Moje poslanstvo je, da strankam lahko ponudim celovito, strokovno in pravo rešitev.

Nadja Vidic, univerzitetna diplomirana pravnica in mediatorka

Kontakt       Koristne povezave       Cenik       Splošni pogoji poslovanjaE: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   M: 041 386 514
Spletno reševanje sporov

Izdelava spletne strani